Stem op INNAX als duurzaamste bedrijf van Nederland

Stem op INNAX als duurzaamste bedrijf van Nederland

Stichting Nederland CO2 Neutraal werkt samen met het bedrijfsleven aan een schone toekomst. CO2 Neutraal heeft het initiatief “Duurzaamste bedrijf van Nederland” gestart en is op zoek gegaan naar de groenste ondernemers. INNAX is één van de genomineerden !

Een deskundige vakjury kiest het duurzaamste bedrijf van Nederland. Maar er is ook een publieksprijs waarin wij graag jouw stem horen. Wie is volgens jou het duurzaamste bedrijf van Nederland?

Je kunt hier stemmen tot 27 mei.

De missie van INNAX is om daadwerkelijk bij te dragen aan de CO2 reductie in de gebouwde omgeving. Dat doen wij door het slim verduurzamen van woningen en gebouwen. Wij staan voor een toekomst waarin alle gebouwen energieneutraal zijn of zelfs energie opwekken! Ons uitgangspunt is dat van ieder gebouw een mini-energiecentrale te maken is. Zo dragen wij bij aan de omschakeling van fossiele brandstoffen naar duurzame energie. De Energietransitie staat op dit moment volop in de belangstelling, maar INNAX is al meer dan 25 jaar bezig met het realiseren van deze complexe missie. Daarom is INNAX met recht het duurzaamste bedrijf van Nederland.


Facebooktwitterlinkedinmail