Aanvragen SDE subsidie voorjaarsronde 2019

Aanvragen SDE subsidie voorjaarsronde 2019

Ook in 2019 stelt de overheid weer subsidie beschikbaar ter Stimulering van Duurzame Energieproductie (SDE+). Als uw organisatie overweegt om zelf duurzame energie op te wekken dan kan deze regeling de terugverdientijd van uw investering aanzienlijk verkorten. Op 12 maart opent de voorjaarsronde 2019.

Vergoeding gedurende vijftien jaar

Met de SDE subsidie stimuleert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening in Nederland. De regeling is bedoeld voor bedrijven, instellingen en non-profit organisaties die zelf duurzame energie willen produceren. Bij toekenning wordt het verschil tussen de kostprijs van grijze (fossiele) energie en die van duurzame energie vergoed over een periode van vijftien jaar.

Dien uw aanvraag op tijd in

Het aanvragen van de SDE subsidie voor de voorjaarsronde van 2019 kan vanaf 12 Maart om 09.00 uur. De sluitingsdatum is 4 april om 17:00 uur. Let wel, de belangstelling is groot en hier geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Bij de vorige ronde lag het totaalbedrag van de aanvragen ruim boven het beschikbare budget.

Wacht dus niet te lang als u een subsidieaanvraag overweegt. INNAX kan u op weg helpen met het uitvoeren van een zonnepotentieel scan en begeleiding van de aanvraag.

Laat uw gegevens achter en download de SDE infographic met de voordelen en aanvullende mogelijkheden ten aanzien van zonne-energie.

INNAX ontzorgt en regelt de financiering.

Wij helpen onze klanten dagelijks met het opwekken van duurzame energie en het organiseren van financiering. INNAX helpt u graag met het begeleiden van een succesvolle SDE subsidie aanvraag.

 


Facebooktwitterlinkedinmail