SDE subsidie najaarsronde 2018

SDE subsidie najaarsronde 2018

U wilt (meer) duurzame energie opwekken met een aanzienlijk kortere terugverdientijd? En flink besparen op energielasten? De SDE subsidie is er om hier een extra impuls aan te geven. Let wel, de belangstelling is groot en hier geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Voor hulp bij de aanvraag, schakelt u de experts van INNAX in. 

Nu de klimaatdoelstellingen voor 2020 dichterbij komen, zet de Rijksoverheid serieus in op de productie van duurzame energie. In 2018 is er een nieuw budget ter beschikking gesteld voor de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+). Deze subsidieregeling is er voor producenten van duurzame energie en partijen die van plan zijn om in de toekomst duurzame energie op te gaan wekken.

Het aanvragen van de SDE subsidie voor de najaarsronde van 2018 kan vanaf 2 oktober om 09.00 uur. De sluitingsdatum is 8 november om 17:00 uur.

Deze subsidieregeling is er voor producenten van duurzame energie en partijen die van plan zijn om in de toekomst duurzame energie op te gaan wekken. Een effectieve aanpak voor de zon, hebben we vastgelegd in een handige infographic.

Laat uw gegevens achter en download de infographic.

INNAX ontzorgt en regelt de financiering.

Wij helpen onze klanten dagelijks met het opwekken van duurzame energie en het organiseren van financiering. INNAX helpt u graag met het begeleiden van een succesvolle SDE subsidie aanvraag.

 


Facebooktwitterlinkedinmail