Ruilverkaveling Enexis – Alliander

Ruilverkaveling Enexis – Alliander

Enexis en Alliander hebben een overeenkomst gesloten voor de ruil van delen van de regionale netgebieden. Dit moet op 1 januari 2016 een feit zijn. Het voordeel is dat u voor uw elektriciteit- en gasaansluitingen in deze regio’s nog maar met één partij te maken hebt.

Netgebieden

Deze ruil betreft de energienetwerken van Enexis in Friesland en de Noordoostpolder en de netwerken van Alliander in de regio Eindhoven en zuidoost Brabant (Endinet) in 2017.

Wat verandert er voor u?

Als u energieaansluitingen in de betreffende netgebieden hebt, verandert er het een en ander voor u. Voor uw grootzakelijke aansluiting(en) in de betreffende netgebieden krijgt u vanaf 1 januari 2016 de netwerk facturen voor elektriciteit en/of gas van een ander netwerk bedrijf. Ook de tarieven kunnen veranderen. Elk netwerk bedrijf hanteert, naast de gereguleerde onderdelen, haar eigen prijsbepaling.

Wilt u meer weten? In de komende maanden wordt u door uw huidige netbeheerder verder geïnformeerd. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met uw vragen. Neemt u dan contact op met Harold Hamminga op telefoonnummer 088-5533000.

 


Facebooktwitterlinkedinmail