Opnieuw stijgende lijn in GRESB-score voor INNAX klanten

Opnieuw stijgende lijn in GRESB-score voor INNAX klanten

In de jaarlijkse Global Real Estate Sustainability Benchmark (GRESB) hebben de fondsen die INNAX ondersteunt wederom een mooie score laten zien. Het totaal aantal punten dat zij gezamenlijk behaald hebben is met 5 procent toegenomen en van de 23 fondsen behoren er 14 tot de hoogste twee categorieën. We zijn trots een bijdrage te mogen leveren aan de verduurzaming van deze fondsen.

Ten aanzien van GRESB ondersteunt INNAX bij het verzamelen en managen van verbruiksdata en analyseert deze. Hiermee wordt grip op het energiemanagement verkregen én inzichten die de basis zijn voor gerichte besparingsmaatregelen. Dit maakt de weg vrij voor een concrete verduurzamingsroute en jaarlijkse verbetering van de GRESB-score.

GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark) is een onafhankelijke benchmark die vastgoedfondsen en -portefeuilles wereldwijd beoordeelt en vergelijkt op hun duurzaamheidsprestaties. Op basis van de GRESB-score kunnen fondsmanagers het duurzaamheidsbeleid tegen het licht houden en verbeteringen doorvoeren. INNAX is premier partner van GRESB.


Facebooktwitterlinkedinmail