Nieuwe versie EView komt eraan

Nieuwe versie EView komt eraan

Het online energiemonitoringsysteem EView wordt vernieuwd. EView maakt het energiegebruik binnen organisaties inzichtelijk. Met de toevoeging van een aantal nieuwe functionaliteiten hebben gebruikers via desktop en smartphone een eenvoudig overzicht van de energieaansluitingen. Het dashboard geeft in één oogopslag de status van de portefeuille. Daarnaast zijn meer alerts mogelijk. Zo levert inzicht écht besparing op.

De markt staat niet stil en ook aan online portals worden nieuwe eisen gesteld. De nieuwe versie van EView krijgt een nieuw uiterlijk, is geschikt voor meerdere platforms en schaalbaar. Dat houdt in dat EView ook toegankelijk is via smartphone. Daarnaast zijn de wensen van huidige gebruikers in de nieuwe versie meegenomen.

E-View grafiek analyse

Afbeelding 1: preview – Grafiek analyse EView 4.0.

Nieuwe eigenschappen

Die nieuwe eigenschappen van EView 4.0 zijn als volgt:

  • Met het dashboard ziet u in één oogopslag wat er speelt in uw energieportefeuille.
  • U overziet in één overzicht al uw aansluitingen. Door middel van de automatische zoekfunctie kunt u eenvoudig en snel een aansluiting vinden. Zonder het overzicht te verliezen, en direct met de informatie van de aansluiting.
  • U bent in staat uitgebreide analyses te maken. Zo is de benchmark functie en de grafische weergave sterk verbeterd.
  • Met de ondersteuning van de belangrijkste platformen en verbeterde schaalbaarheid kunt u voortaan EView via uw smartphone raadplegen. Wel zo makkelijk.

 

kalenderBeschikbaarheid

EView 4.0 komt eind 2016 beschikbaar.

Gratis toegang

EView is onze gratis online portal voor de meetdata van onze klanten. Bent u nu al gebruiker van EView? Dan gaat u gratis over op de nieuwe versie. U ontvangt hierover tijdig meer informatie.

 

Instellen alerts E-View 4.0.

Afbeelding 2: preview – Instellen alerts EView 4.0.

Foto: istock/innax

Facebooktwitterlinkedinmail