Een 7,9 voor de kwaliteit van onze dienstverlening

Een 7,9 voor de kwaliteit van onze dienstverlening

Onze klanten waarderen de kwaliteit van onze dienstverlening met een 7,9. Een mooi gemiddelde en leuke klanten. Daar zijn wij erg trots op. Wij hechten veel waarde aan deze feedback. Op basis van dit inzicht ondernemen we concrete stappen om de kwaliteit van onze dienstverlening te blijven verbeteren.

Wij toetsen doorlopend de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierbij maken we gebruik van de Net Promoter Score methodiek (NPS). Dit is een korte enquête waarmee wij achterhalen wie ons bij anderen wil promoten. Op een schaal van 0-10 geven respondenten hun beoordeling. De NPS methodiek maakt hierbij een onderscheid tussen drie verschillende groepen van respondenten:

  • Promoter (score 9 of 10): de respondent is enthousiast over INNAX en beveelt ons absoluut aan;
  • Passive (score 7 of 8): de respondent is tevreden over INNAX en beveelt ons waarschijnlijk aan;
  • Detractor (score 0 tot en met 6): de respondent is ontevreden over INNAX en beveelt ons absoluut niet aan.

De NPS-score is vervolgens een rekensom van het percentage promotors minus het percentage detractors. In 2016 zijn wij tot nu toe beoordeeld met een NPS score van 9,62. Dit is in de zakelijke dienstverlening een hoge waardering en daar zijn wij erg blij mee. Deze score vertegenwoordigt uw loyaliteit. Daarnaast meten wij de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze klanten waarderen dit met een gemiddelde van 7,9.

Waardevolle reacties

In ons laatste onderzoek hebben we waardevolle input ontvangen die ons in staat stelt om gericht verbeteracties in te zetten. Ons streven is om het gemiddelde van 7,9 met dit inzicht te verhogen. De reacties van onze klanten zijn daarin leidend.


Facebooktwitterlinkedinmail