Philip Blaauw: Kies voor Klimaat

Philip Blaauw: Kies voor Klimaat

De campagne ‘Kies voor Klimaat’ laat zien dat het klimaat ons allemaal aangaat. Grote bedrijven, bekende Nederlanders, MKB-ers, boeren, lokale politici en vele anderen maken zich grote zorgen en werken op hun eigen manier aan oplossingen. Nederland leeft al eeuwen samen met het water. We beschermen ons tegen overstromingen door dijken. Dat is niet links of rechts, maar gewoon noodzaak. Zo is het ook met het tegen gaan van klimaatverandering.

Het klimaat gaat ons allemaal aan. Veel Nederlanders … bekend en bekend in het bedrijfsleven doen mee om aandacht te vestigen op de klimaatverandering. Drie duurzaamheidsstrijders van INNAX maken zich sterk voor deze zaak die prioriteit verdiend. Wij zetten ons in voor een duurzaam klimaat. Dagelijks werken we aan oplossingen. Omdat het mooi aansluit bij onze eigen doelstellingen hebben Philip Blaauw, Jörgen Waagenaar en Khing Go zich aangesloten bij de Urgenda campagne “kiesvoorklimaat.nu”.

Zo hebben ze ieder een statement gemaakt voor de Kies-voor-Klimaat poster.

Philip Blaauw: 
Ik teken ervoor… 
Voor het verduurzamen van alle gebouwen in Nederland, met gebouwen waar je energie van krijgt, gaan wij voor een duurzaam klimaat.

Kiest u ook voor Klimaat?


Facebooktwitterlinkedinmail