Keuzemogelijkheden na faillissement Imtech meetbedrijf

Keuzemogelijkheden na faillissement Imtech meetbedrijf

Het meetbedrijf van Imtech is vanaf 13 augustus 2015 failliet verklaard. Westland Infra meetbedrijf wil de klanten overnemen en benadert deze organisaties met een voorstel voor continuering van het contract. Zij bieden dezelfde condities voor een langdurige contractduur. Wellicht heeft u een dergelijk aanbod ook ontvangen. Dit moment kunt u direct aangrijpen om meerdere partijen te benaderen. U bent namelijk vrij in uw keuze van meetbedrijf.

Vrije keuze meetbedrijf

Voor grootzakelijke energieaansluitingen heeft u een vrije keuze voor uw meetbedrijf. Als Imtech bij u de meetdiensten heeft uitgevoerd, is dit een ideaal moment om te onderzoeken wat een ander meetbedrijf u kan bieden. Op het gebied van prijs, inzicht in verbruik, service en de flexibiliteit van het contract kunt u uw voordeel behalen.

INNAX als meetbedrijf

INNAX is een onafhankelijk meetbedrijf, zonder bindingen met energiebedrijven. We zijn gespecialiseerd in overname van meetdiensten van andere meetbedrijven. En dat voor lagere tarieven dan u nu betaalt en met een gratis online energiemonitoringsysteem.

Samengevat:

  • Gegarandeerd lagere kosten.
  • Flexibele, korte contracttermijn.
  • Gratis online inzicht in uw verbruiksdata.
  • Wij regelen de overstap.

Overstappen is eenvoudig

Wanneer u besluit over te stappen naar INNAX als uw nieuw meetbedrijf, hoeft u zelf weinig te regelen. Wij regelen de overgang voor u. Nadat u ons opdracht hebt gegeven, versturen we aan de betrokken partijen een bericht om de overgang kenbaar te maken en ons als nieuw meetbedrijf aan te melden.

Inzicht door monitoring

Aan de hand van op afstand uitleesbare meters maken wij uw energiestromen en besparingsmogelijkheden inzichtelijk. Wij zijn een erkend meetbedrijf. Uw meetdata sturen wij door aan de netbeheerder. U hoeft zelf dus geen meters uit te lezen. Via ons gratis energiemonitoringsysteem EView heeft u toegang tot uw energieprofielen. Hiermee kunt u uw energiestromen analyseren en optimaliseren of dit door ons laten doen. Met deze gegevens koopt u energie beter in en u controleert uw energiefacturen op juistheid.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met Harold Hamminga, hij helpt u graag verder. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 088- 55 33 304.


Facebooktwitterlinkedinmail