INNAX inspiratiemiddag; energiebeleid

INNAX inspiratiemiddag; energiebeleid

Speciaal voor medewerkers van woningcorporaties en commercieel vastgoed organiseren wij een inspiratiemiddag op donderdag 16 juni 2016. Wij hebben vanaf 12:30 uur een inspirerend programma met de keuze uit drie kennissessies. Reserveer deze datum vast in uw agenda.

Het thema van deze middag is ‘De realisatie van het energiebeleid’; een bron van kennis om een praktische invulling te geven aan het concretiseren van het energiebeleid. We behandelen actuele vraagstukken zodat u:

  • het energiebeleid voor uw organisatie concreet en praktisch in weet te vullen;
  • de verzamelde (energie)data om weet te zetten naar management informatie;
  • volledig op de hoogte bent van Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG);
  • uw kennis verrijkt over de energieprestatievergoeding;
  • inzicht heeft in de mogelijkheden en voordelen van het krijgen van grip op de collectieve energiestromen.

Al deze actuele vraagstukken en oplossingsrichtingen worden inzichtelijk gemaakt tijdens diverse kennissessies, waarbij onze relaties voorbeelden uit hun eigen praktijk presenteren. Daarnaast is er uiteraard ruim de gelegenheid om informeel bij te praten.

Vooraankondiging

In de loop van deze maand ontvangt u het definitieve programma met de kennissessies, de locatie en de sprekers. Het belooft een enerverende en leerzame middag te worden, reserveer deze vast in uw agenda!

Datum donderdag 16 juni 2016
Tijdstip 12:30 – 17:00 uur
Locatie centraal in Nederland

Wilt u zeker zijn van een plek?

Het is nu al mogelijk om u hier voor te registreren. Heeft u interesse in een bepaald onderwerp of een voorstel voor een onderwerp, geef dat aan bij uw voorregistratie.

Graag tot 16 juni!


Facebooktwitterlinkedinmail