Inschrijftermijn Telemetrie Collectief verlengd

Inschrijftermijn Telemetrie Collectief verlengd

In februari was er grote belangstelling voor het Telemetrie Collectief. Grootverbruikers profiteren hiermee van schaalvoordeel bij de inkoop van energiemeters. De inschrijftermijn is nu verlengd tot 1 juni!

Het Telemetrie Collectief is een inkoopactie voor energiemeters. De aanleiding voor dit initiatief is een recente verandering in de wetgeving voor profielgrootverbruikers gas. Voor deze aansluitingen is het nu verplicht om maandelijks het verbruik uit te laten lezen door het meetbedrijf (niet meer jaarlijks). Onze verwachting is dat er overgestapt gaat worden naar op afstand uitleesbare meters.

Meters die op afstand uitleesbaar zijn, zorgen voor ook voor uurlijks inzicht in de energieprofielen. Dit inzicht maakt het vervolgens weer mogelijk om effectieve energiebesparingsmaatregelen door te voeren. Het vervangen van de meter brengt echter kosten met zich mee. Door deze meters samen in te kopen, bent u als grootverbruiker goedkoper uit.

Wilt u ook inzicht en besparen?

Dan kunt u zich tot 1 juni aanmelden voor het Telemetrie Collectief. U krijgt dan persoonlijk advies over de beste meetoplossing zodat u weet wat het u oplevert. Kies voor schaalvoordeel en schrijf u vrijblijvend in.


Facebooktwitterlinkedinmail