INNAX start crowdfunding campagne voor energiemeters

INNAX start crowdfunding campagne voor energiemeters

Ondernemers huren energiemeters die wij als meetbedrijf regelmatig voorfinancieren. Voor extra kapitaal zoeken wij investeerders. Daarom starten wij op 15 maart 2017 een crowdfunding campagne. Investeerders profiteren van de toenemende vraag naar energiemeters en dragen bij aan een duurzame toekomst.

Veel ondernemers willen zoveel mogelijk energie besparen. Dat is mogelijk met de nieuwste energiemeters. De bekende slogan ‘meten is weten’, geldt namelijk ook voor het energieverbruik. Door de energiestromen via energiemeters te meten en proactief te monitoren, is het energieverbruik inzichtelijk.

Met deze crowdfunding campagne willen wij € 180.000,- ophalen. Hiermee voldoen wij aan de stijgende vraag naar energiemeters door 125 groot- en klein-zakelijke elektriciteitsmeters en gasmeters aan te schaffen en te exploiteren.

Ambitie

Onze ambitie is om het slimste energiemeetbedrijf van Nederland te blijven en bij te dragen aan een duurzame toekomst. Met deze crowdfunding campagne willen we samen met de crowd ervoor zorgen dat we onze positie in de markt versterken en ons aandeel in een duurzame toekomst vergroten.

INNAX energiemanagement is een erkend en onafhankelijk meetbedrijf. Wij plaatsen, installeren en monitoren energiemeters (gas, elektriciteit, warmte, koude) voor gebouwen en woningen in de B2B sector. Via ons energiemonitoringsprogramma hebben onze klanten inzicht in hun actuele energiestromen. Ondernemers besparen hierdoor direct op hun energie.

Interesse? Kijk voor meer informatie vanaf 15 maart 10.00 u. op DuurzaamInvesteren.nl. Wilt u een reminder over de livegang, via de e-mail ontvangen? Laat het ons weten.

 


Facebooktwitterlinkedinmail