INNAX met Philip Blaauw op plek 18 in de ABN AMRO Duurzame 50

INNAX met Philip Blaauw op plek 18 in de ABN AMRO Duurzame 50

Gisteravond werd tijdens het Green Tie Gala 2019 bekend dat Philip Blaauw, oprichter van INNAX, op de 18de plek is geëindigd van de ABN AMRO Duurzame 50. Een geweldig mooie erkenning voor alle collega’s en in het bijzonder voor Philip die als ondernemer al meer dan 25 jaar actief bijdraagt aan een duurzame toekomst.

De vakjury, bestaande uit onder andere Thomas Rau, de winnaar van vorig jaar, beoordeelde de genomineerden op vier onderdelen: bijdrage aan het mogelijk maken van duurzame projecten, inzet bij duurzame initiatieven, actieve kennisdeling en het stimuleren van duurzame samenwerking. Op al deze punten is het werk van Philip niet onopgemerkt gebleven, die INNAX van afval- en energiemanagementbureau heeft opgebouwd tot de gebouwverduurzamer die we vandaag de dag zijn. Daarnaast stond hij aan de basis van de Huurdak- en Schooldakrevolutie, stichtingen die zich belangeloos inzetten voor versnelde verduurzaming van de woning- en onderwijssector.

We zien deze mooie erkenning als een extra motivatie voor ons missie: ‘Energizing the Future’ door gebouwen en woningen zodanig te verduurzamen dat deze in hun eigen energiebehoefte kunnen voorzien.

Onze felicitaties gaan uit naar winnaar Onno Dwars en alle andere duurzame koplopers die dit jaar de lijst van 50 bezetten!


Facebooktwitterlinkedinmail