INNAX behaalt zilveren niveau FIRA

INNAX behaalt zilveren niveau FIRA

Al geruime tijd maken wij onze duurzaamheidsprestaties zichtbaar door middel van het FIRA platform. Het initiatief van FIRA staat voor het actief bevorderen van duurzaamheid en het transparant maken van duurzaamheidsprestaties. Daar geloven wij in. Onlangs hebben wij het Zilveren niveau behaald.

Met de zilveren status tonen wij vanuit MVO onze duurzaamheidsprestaties aan. Esther Roelofsen, projectleider FIRA: ‘De zilveren status is niet het eindstation voor INNAX. Er is altijd ruimte voor verbetering. In samenwerking met onze stakeholders blijven wij zoeken naar mogelijkheden voor meer duurzame initiatieven.’

FIRA

FIRA toetst de duurzaamheidsinformatie van organisaties en stelt deze beschikbaar aan stakeholders. Onderwerpen die hierbij ter sprake komen zijn: duurzaam omgaan met natuurlijke hulpbronnen, zorg voor onze medewerkers, mensenrechten, eerlijk zakendoen, consumentenbelangen en breder bijdragen aan de maatschappij. Dit platform kent vier niveaus bestaande uit Brons, Zilver, Goud en Platina. Hiermee bereiken organisaties een steeds hoger niveau van integratie en transparantie.

 


Facebooktwitterlinkedinmail