Informatiepunt Energiebesparing

Informatiepunt Energiebesparing

De vakbeurs Energie is vandaag geopend. Voor inspiratie, praktische tips en antwoorden op uw vragen, bent u van harte welkom om INNAX te bezoeken in de Brabanthallen Den Bosch.

Bezoek ons op stand 01.D092. Onze adviseurs staan u van 7 tot en met 9 oktober graag te woord. U kunt bij ons terecht met uw energievraagstukken in de breedste zin van het woord. Toegang is gratis.

NIEUW! Energiedashboard

U wilt uw prestaties en doelstellingen uitdragen en kracht bijzetten. De nieuwe versie van het Energiedashboard is een overzichtelijke en eenvoudige tool die u hierbij ondersteunt. Ontdek de mogelijkheden voor u op onze stand.

NIEUW! Ketel rendementsmonitor

Monitor het rendement van uw verwarmingsketel(s) / warmtebron(nen) en bespaar.

In het theater: Warmtewet in de praktijk

Op woensdag 8 oktober 12.10 u., organiseren wij in het theater een seminar Warmtewet. Joop van der Voort, expert Warmtewet bij INNAX, deelt zijn kennis en praktijkervaring op dit gebied. Ontdek hoe u onnodige kosten voorkomt, wat uw besparingsmogelijkheden zijn en wat de belangrijkste aandachtspunten zijn om te voldoen aan deze wet. Mis het niet!

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten op Energie 2014. Lukt het u niet hierbij aanwezig te zijn, neem dan contact met ons op voor het maken van een persoonlijke afspraak.


Facebooktwitterlinkedinmail