Informatiebron voor duurzame woningconcepten

Informatiebron voor duurzame woningconcepten

Energiesprong heeft, onder toeziend oog van aanbieders en consumenten, onlangs de website –woningconcepten.nl – gelanceerd met daarop ruim 20 duurzame woningconcepten. De website is een bron van informatie voor iedereen die meer wil weten over duurzame woningconcepten. De woningconcepten zijn in de afgelopen maanden intensief beoordeeld door een consumentenpanel en vastgoedprofessionals. Hun feedback leidde tot verdere verbeteringen van de proposities van de aanbieders.

De website biedt een overzicht van ruim 20 nieuwbouw- en renovatie concepten voor duurzame, energie neutrale woningen. De multidisciplinaire consortia achter deze concepten hebben allemaal een complete aanpak uitgewerkt, die aangepast kunnen worden op specifieke eisen en wensen van de opdrachtgever. Zo wordt het kiezen voor een duurzame woning of renovatie eenvoudig en onderling vergelijkbaar.

Van Duurzaam naar Huurzaam

INNAX is initiator van het concept ‘van Duurzaam naar Huurzaam’, met betrokken partners: Companen, NewUrbanGreen, SACON, BOOM en Volker Wessels. Duurzaam is niets bijzonders, betaalbaar huren wordt echter wél bijzonder als wij niet tijdig omschakelen naar een zeer lage energiebehoefte en gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Fossiele energie wordt steeds schaarser en daarmee erg duur! De missie van ‘van Duurzaam naar Huurzaam’ is dan ook het realiseren van toekomstrobuuste verhuurzaming!

Volg Van Duurzaam naar Huurzaam op Twitter en Like ons op Facebook.


Facebooktwitterlinkedinmail