Bezoek de Huurdakrevolutie op het event van CorporatieNL

Bezoek de Huurdakrevolutie op het event van CorporatieNL

Verdubbeling van daken met zonne-energie in 2017

Op 2 november 2017 vond de eerste inspiratie-sessie van de Huurdakrevolutie plaats, waar de Zonnehuurdakkaart van Nederland werd gelanceerd. Tijdens deze geslaagde aftrap konden de aanwezigen kennis en ervaringen uitwisselen. Gedurende de sessie hoorden we het al vaker terug; de tijd om achterover te leunen is voorbij. Dit zien we ook terug in de cijfers: we verdubbelden het aantal corporatie-daken met zonne-energie.

Om doelstellingen te halen is het tijd voor actie en dat gaat samen vele malen sneller. Ook in 2018 voegen we de daad bij het woord: laten we elkaar blijven opzoeken én kennis en ervaringen delen.

Save the date – 29 maart 2018

De tweede inspiratie-sessie staat inmiddels gepland: 29 maart 2018 (13:00 – 14:00 uur), tijdens het Vastgoed Event van CorporatieNL in het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen in Rotterdam. Uiteraard bent u ook voor deze sessie van harte uitgenodigd!

De inspiratie-sessie van de Huurdakrevolutie is gratis te bezoeken.

Wilt u ook naar de rest van het Vastgoed Event, en woont u ook onze inspiratie-sessie bij? Dan kunt u zich voor de helft van de prijs registreren bij het Vastgoed Event.

Aanmelden voor de inspiratie-sessie, klik hieronder:

  • Sorry! Het inspiratie-event heeft reeds plaatsgevonden. Check www.huurdakrevolutie.nl voor meer informatie.

 

Wat u kunt verwachten

Om een idee te krijgen wat deze inspiratie-sessies van de Huurdakrevolutie inhouden, hierbij een aantal publicaties in woord én beeld van het eerste evenement.

Permanente Educatie (PE) punten bij aanwezigheid

Op het Vastgoed Event zijn inschrijfformulieren aanwezig voor het toekennen van PE punten. Bij de aanwezigheid vanaf 13:00 tot 15:00 uur krijgt u 2 PE punten. Voor een hele dag zijn dit 7 PE punten.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om na de inspiratie-sessie in een kleinere kring de sessie met ons na te bespreken en dieper op uw individuele vragen in te gaan.


Facebooktwitterlinkedinmail