Hogere vergoeding bij registratie calorische waarde

Hogere vergoeding bij registratie calorische waarde

Levert u als duurzame energieproducent  via biomassa, biogas aan het energienet? Dan is het interessant om de werkelijk gemeten individuele calorische waarde te registreren en door te geven aan uw netbeheerder. U krijgt dan namelijk een hogere vergoeding.

Profiteer van een hogere vergoeding en laat uw calorische waarde registreren. Als erkend meetverantwoordelijke heeft INNAX de technische oplossing om dit voor u te doen. Samen met u, als invoerder van biogas, zorgen we ervoor dat er aan de gestelde randvoorwaarden wordt voldaan.

Calorische waarde en uw vergoeding

Op het moment dat u het ingevoerde aantal kubieke meters gas kunt corrigeren met de eigen individuele calorische waarde in tegenstelling tot die van de landelijke netbeheerder, ontvangt u een hogere vergoeding. De kwaliteit van het ingevoerde biogas is tenslotte nu aantoonbaar beter.

Calorische waarde of verbrandingswaarde

De calorische waarde vertegenwoordigt de hoeveelheid energie in een kubieke meter (m3) gas. Ook wel verbrandingswaarde genoemd. De hoeveelheid warmte die vrijkomt bij de verbranding van gas bepaalt die waarde.

De voordelen voor u

Ontdek de voordelen voor u en en neem contact op met Harold Hamminga.


Facebooktwitterlinkedinmail