Inspiratiemiddag: “Hoe gaan we de transitie technisch vormgeven?”

Inspiratiemiddag: “Hoe gaan we de transitie technisch vormgeven?”

Nederland wil zo snel mogelijk, maar uiterlijk in 2050 een CO2 neutrale samenleving zijn. We staan voor de grote opgave om de woningen in Nederland af te koppelen van het aardgas en over te schakelen op duurzame energiebronnen. De netbeheerders in Nederland vervullen hierin een sleutelrol.

Theo Voskuilen is business ontwikkelaar bij Alliander Duurzame Gebiedsontwikkeling (DGO), een bedrijfsonderdeel dat nú al werkt aan de beoogde warmtetransitie. Onder andere door gezamenlijk de juiste warmtekeuzes te maken en ook open warmtenetten te ontwikkelen. Tijdens sessie 3 neemt hij u mee in zijn dagelijkse praktijk en schetst een beeld en route wat woningcorporaties de komende jaren kunnen verwachten. Wat betekent de transitie voor de technische keuzes bij renovatie en onderhoud  die u voor de korte en lange termijn moet maken? En hoe kunnen we de huurders uiteindelijk een aardgasloze woning bieden die schoon, gezond en betaalbaar is?


Meld u nu aan onze inspiratiemiddag
Het volledige programma bestaat uit vier parallelsessies, waarin ervaringen uit de praktijk centraal staan. Met de kennis die u hier opdoet, maakt u de eerste stap op weg naar een energieneutrale woningvoorraad.

We zien u graag 26 september! Aanmelden kan hier.


Facebooktwitterlinkedinmail