Heeft uw woningcorporatie grip op energie? – Krijg inzicht met onze enquête

Heeft uw woningcorporatie grip op energie? – Krijg inzicht met onze enquête

Een duurzame woningvoorraad begint met inzicht in de energiestromen. Daarmee kunt u als woningcorporatie bepalen wat de meest doeltreffende maatregelen zijn om te besparen op het energieverbruik en de kosten. Maar hoe krijgt u toegang tot energiedata en wat kunt u er eigenlijk mee doen? Zijn er optimalisatie- of besparingsmogelijkheden en zo ja, waar te beginnen? Kortom: Heeft u “Grip op Energie”?

Inzicht in de problematiek
In de praktijk zien we dat dit een thema is wat veel managers bezighoudt, zeker omdat duurzaamheid prominenter op de bestuursagenda staat. INNAX heeft als missie om woningen zodanig te verduurzamen dat deze “schoon, gezond en vooral betaalbaar” blijven. Om inzicht te krijgen in de problematiek en deze vergelijkbaar te maken binnen de woningsector hebben we een enquête opgesteld voor onze relaties.

Naar de enquête
Graag nodigen we u uit om deel te nemen. Het invullen van de enquête vraagt maximaal 10 minuten van uw tijd. Wij verzekeren u dat de gegevens anoniem worden verwerkt. Vanzelfsprekend zullen wij vertrouwelijk omgaan met de data.

De eerste 20 respondenten ontvangen een exemplaar van ‘Drawdown’ (de Nederlandse uitgave). Project #Drawdown is het meest omvattende plan ooit om klimaatontwrichting te keren, gepubliceerd door de bekende milieu-activist en auteur Paul Hawken.

Klik hier om de enquête te starten.

Onderzoeksresultaten
Als dank ontvangt u van ons een volledige rapportage van de onderzoeksresultaten. De resultaten van de enquête worden eind november bekend gemaakt en bieden u inzichten om gerichte verbeterslagen te maken in het energiemanagement van uw woningvoorraad.

U kunt deelnemen aan de enquête tot 22 november. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over het onderzoek, neem dan contact op via kvanderschoor@innax.nl.


Facebooktwitterlinkedinmail