Goedkoper de brutoproductie van zonnepanelen meten

Goedkoper de brutoproductie van zonnepanelen meten

Voor het meten van de opbrengst van zonnepanelen zijn diverse meters beschikbaar. Om goedkoper de brutoproductie te meten, kunt u nu af met minder brutoproductiemeters. Wij hebben ons assortiment uitgebreid met een directe elektriciteitsmeter die de opbrengst meet tot 120 ampère in plaats van de reguliere 80 ampère. Dit levert een besparing op omdat u of uw zonnepanelen leverancier minder meters nodig heeft.

Krijgt u subsidie voor de productie van duurzame energie? Dan is het verplicht om de brutoproductie te laten meten door een erkend meetbedrijf. INNAX is een erkend en onafhankelijk meetbedrijf. Zowel voor uw hoofdaansluiting als voor brutoproductie kunnen wij voordelig voor u meten.

Voor elke brutoproductie-installatie een meetoplossing

Of het nu gaat om zonnepanelen, windenergie of warmte, INNAX heeft voor elke brutoproductie-installatie de juiste meetoplossing. Met inmiddels honderden uitgevoerde projecten kunnen wij stellen dat we hierin zijn gespecialiseerd. Daarnaast blijven wij continu zoeken naar nog betere oplossingen. Zo ook deze nieuwe brutoproductiemeter.

 


Facebooktwitterlinkedinmail