Mooie GRESB-score voor INNAX klanten

Mooie GRESB-score voor INNAX klanten

Ook dit jaar hebben alle twintig fondsen die INNAX ondersteunt een stijging in hun GRESB-score gerealiseerd. Vier fondsen zijn zelfs eerste in hun categorie geëindigd, waarin zij zowel bij de nationale als de internationale top behoren op het gebied van duurzaamheid. We zijn trots dat we een bijdrage hebben mogen leveren in de vooruitgang van deze fondsen.

INNAX ondersteunt de fondsen in het verzamelen en managen van hun data en analyseert deze gegevens voor verbeteringen. Verder helpen we met het opstellen en verbeteren van energie-labels en certificaten en niet te vergeten het vergroenen van gebruikte energie. Hieruit volgt de ondersteuning bij het opstellen en uitvoeren van het beleid en doelstellingen.

GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark) is een onafhankelijke benchmark die vastgoedfondsen en -portefeuilles wereldwijd beoordeelt en vergelijkt op duurzaamheid. Op basis van de GRESB-score kunnen fondsmanagers hun duurzaamheidsbeleid tegen het licht houden en gericht verbeteringen doorvoeren. INNAX is premier partner van GRESB.


Facebooktwitterlinkedinmail