Overzicht en inzicht in al uw energieaansluitingen

Overzicht en inzicht in al uw energieaansluitingen

Herkent u dat? Binnen uw woningvoorraad zijn een groot aantal energieaansluitingen. Zo heeft u op diverse locaties aansluitingen voor de algemene voorzieningen met nog eens meerdere aansluitingen voor elektra, gas, water of warmte. Het overzicht houden over al deze aansluitingen is een behoorlijke uitdaging. Het risico op foutieve data en informatie is groot. Energieleveranciers sturen hierdoor mogelijk onjuiste (te hoge) energiefacturen. Foutieve informatie wordt in de praktijk helaas niet of veel te laat opgemerkt, waardoor onbedoeld geld ‘weglekt’. Breng uw energieaansluitingen met het Aansluitingenbeheer van INNAX in kaart en stop dit lek.

Wilt u effectief sturen op het verlagen van de energiekosten? Dan heeft u een goed overzicht nodig. Dit overzicht krijgt u door inzichtelijk te maken bij welke complexen er welke aansluitingen aanwezig zijn. Daarnaast heeft u alle benodigde informatie nodig voor factuurcontrole, kostendoorbelasting, financiële rapportages en energiemanagement.

Aansluitingenbeheer; overzicht en online inzicht

Om overzicht te houden en inzicht te krijgen in uw energieaansluitingen, ondersteunt INNAX u met de dienst Aansluitingenbeheer. Hierin legt u uw aansluitgegevens inclusief eventueel benodigde technische en financiële gegevens vast. Daarnaast biedt Aansluitingenbeheer u de mogelijkheid om energiemutaties, zoals de communicatie van en naar energieleveranciers, eenvoudig te muteren en te monitoren. Hiermee heeft u te allen tijde een exact beeld van alle aansluitgegevens voor een juiste energiefacturatie.


Facebooktwitterlinkedinmail