Doorontwikkeling INNAX online

Doorontwikkeling INNAX online

De afgelopen tijd is INNAX online verder doorontwikkeld. De visie achter INNAX online is eerder in onze nieuwsbrief beschreven. INNAX online is een platform waar (energetische) gebouwgegevens te delen, te raadplegen, te koppelen en te benchmarken zijn. Wij zijn verheugd u mede te kunnen delen dat de Energie Prestatie Monitor voor woningen aan INNAX online is toegevoegd.

Energie Prestatie monitor

De Energie Prestatie Monitor toont de voortgang van enkele energetische parameters in de tijd. Hierbij zijn de individuele prestaties van woningeigenaren te spiegelen aan de benchmark. Voor woningcorporaties is ook de doelstelling van de corporatiesector in 2020 opgenomen in de monitor.

Energetische parameters

In de Energie Prestatie Monitor zijn de ontwikkelingen van de huidige en afgemelde Energie-Index te zien (hier is ook rekening gehouden met eventuele EMG verklaringen). Daarnaast zijn ook de theoretische gasverbruiken, gebouwgebonden elektra en CO2 emissies te selecteren op deelvoorraadniveau. De voortgang is inzichtelijk gemaakt vanaf begin 2016.

Via een directe koppeling met de database vindt dagelijks een geautomatiseerde update van de gegevens plaats. Het aanleveren van exports is dus verleden tijd. Deze directe koppeling is nu gereed voor vastgoedeigenaren waarvan INNAX de database beheert. Het doel van INNAX is om deze koppeling ook tot stand te brengen voor andere vastgoedeigenaren om zo het inzicht van de energieprestatie te verbeteren en de benchmark te vergroten.

Innax online screenshot

Kenmerken van de Energie Prestatie Monitor:

  • Inzicht in de ontwikkeling van vijf energetische parameters
  • Selectie op deelvoorradenniveau
  • Geautomatiseerde dagelijkse update
  • Ontwikkeling van Energie-Index (inclusief EMG)
  • Het aan- en uitzetten van lijnen in de grafieken
  • Uniforme voortgangsgrafiek voor managementrapportages

U kunt contact opnemen met INNAX indien u ook toegang wilt hebben tot uw Energie Prestatie Monitor.


Facebooktwitterlinkedinmail