DAG VAN DE DUURZAAMHEID

DAG VAN DE DUURZAAMHEID

Op dinsdag 10 oktober is het de nationale Dag van de Duurzaamheid. Door heel Nederland vinden duizenden duurzame activiteiten plaats. Deze activiteiten worden georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeentes.

Op zaterdag 7 oktober tussen 12 en 16 uur, organiseert ‘Samen Duurzaam Veenendaal’ op en rond het stadsstrand in het centrum van Veenendaal een duurzaamheidsmarkt. Naast diverse organisaties is INNAX daar aanwezig. Het doel is om de inwoners van Veenendaal zich meer betrokken te laten voelen met verduurzaming. Voor volwassenen, maar ook voor kinderen worden er diverse activiteiten georganiseerd.

INNAX nodigt iedereen uit om zijn of haar energierekening te laten checken bij de Energie Helpdesk. Met onze adviezen is een besparing op energiekosten gegarandeerd! Bij INNAX liggen contracten klaar: Wie durft het aan om te tekenen voor de afspraak dat het bespaarde geld wordt ingezet voor verduurzaming? Aan kinderen vragen wij om een oude petfles, melk- of sappak mee te nemen. In de kraam van INNAX maken we spaarvarkens van de flessen en portemonneetjes van de lege pakken. Een workshop ‘efficiënt opvouwen van een leeg melkpak’ is ook bij INNAX te volgen.

Voor meer info, stuur een mail naar Jorien Groothedde


Facebooktwitterlinkedinmail