Controleer de kloktijden van de installatie en bespaar

Controleer de kloktijden van de installatie en bespaar

Heeft u kantoren of panden die tijdens de feestdagen zijn gesloten? Controleer dan of de kloktijden van de installaties goed zijn ingeregeld. Zo voorkomt u onnodige energiekosten. Met een simpele aanpassing, bespaart u tot 2% op uw energiejaarverbruik.

De praktijk wijst uit dat regelmatig voorkomt dat de installaties draaien tijdens de feestdagen terwijl niemand  aanwezig is op kantoor. Installaties zijn nog niet zo slim om hier zelf rekening te houden met de bezetting van panden. Die draaien door en dat is zonde. Want voor een leeg kantoor hoeft de verwarming of ventilatie bijvoorbeeld niet aan te slaan.

Doe de feestdagen check

Door verkeerd ingestelde kloktijden van installaties maken organisaties vaak onnodig kosten. Bespaar nu op uw energiejaarverbruik. Stem de ingestelde kloktijden af met uw onderhoudspartij. Hoe?

  1. Neem telefonisch contact op met uw onderhoudspartij en vraag of ze rekening hebben gehouden met de inregeltijden tijdens de feestdagen.
  2. Stuur een week voor de feestdagen een reminder per e-mail.

Om u alvast op weg te helpen, hebben wij de feestdagen voor u op een rij gezet.

Goede Vrijdag 14 april (vrijdag)
1e Paasdag 16 april (zondag)
2e Paasdag 17 april (maandag)
Koningsdag 27 april (donderdag)
Bevrijdingsdag 5 mei (vrijdag)
Hemelvaartsdag 25 mei (donderdag)
1e Pinksterdag 4 juni (zondag)
2e Pinksterdag 5 juni (maandag)

Advies nodig?

Het monitoren van uw energieverbruik zorgt voor inzicht. Met dit inzicht voorkomt u onnodige kosten. Heeft u meer informatie of advies nodig? Onze adviseurs staan u graag te woord.

Is deze informatie nuttig?

Laden ... Laden ...

 


Facebooktwitterlinkedinmail