BuildDesk Benelux wordt onderdeel van INNAX

BuildDesk Benelux wordt onderdeel van INNAX

Met ingang van 1 oktober 2016 worden de activiteiten van BuildDesk Benelux ondergebracht bij INNAX GEBOUW & OMGEVING. BuildDesk ontwikkelt strategie en beleid op het gebied van duurzaamheid. INNAX is onafhankelijke partner op het gebied van energie, woningen en gebouwen. Met BuildDesk kan INNAX complexe vraagstukken rondom duurzaamheid, energietransitie en woningen/gebouwen nog effectiever aanpakken.

‘Wij richten ons op een CO2 arme samenleving in 2050,’ geeft Jörgen Waagenaar, algemeen directeur van INNAX, aan. ‘De verankering van strategie en beleid met ons brede palet aan dienstverlening is zeer gewenst. Het zorgt ervoor dat wij nog beter in staat zijn om in te spelen op een markt die sterk in beweging is. Nu kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn in de realisatie van hun ambities op het gebied van duurzaamheid.’

Over BuildDesk

BuildDesk staat bekend als een gerenommeerd adviesbureau voor duurzaamheid. De focus ligt daarbij vooral op de methodiek ontwikkeling voor energieprestatie in de woning- en utiliteitsbouw, klimaat- en energiebeleid voor professionele vastgoedeigenaren, gemeenten en overheden.

Over INNAX

INNAX GEBOUW & OMGEVING is een onafhankelijke partner met duurzame oplossingen voor energie, gebouwen en woningen. De organisatie heeft alle disciplines in huis die nodig zijn om duurzaamheid in de gebouwde omgeving te realiseren. Dit doen zij vanaf het eerste initiatief tot en met de exploitatie van duurzame maatregelen en energievoorzieningen.


Facebooktwitterlinkedinmail