BENG-forum live op de Energievakbeurs

BENG-forum live op de Energievakbeurs

Vanaf eind 2021 moeten alle nieuwe gebouwen in Nederland bijna energieneutrale gebouwen (BENG) zijn. Een mooie uitdaging gericht op een duurzame toekomst. Houdt u hier al rekening mee in uw nieuwbouwprojecten? Weet u hoe anderen het aanpakken? Het BENG-forum helpt u hierop te anticiperen. Dit forum gaat aanstaande dinsdag 4 oktober live op de Energievakbeurs. Kom langs op de stand van RVO en meld u direct aan.

Meld u aan voor het BENG-forum

Van 4-6 oktober 2016 wordt in de Brabanthallen in Den Bosch de Energievakbeurs en Ecomobiel gehouden. Op de beursvloer staat RVO met het energiepaviljoen in hal 4 op locatienummer A010. Hier kunt u zich ook aanmelden voor het BENG-forum. Op dit forum kunnen collega’s uit het werkveld kennis uitwisselen, ideeën opdoen en discussiëren over BENG in de praktijk. Het is het enige platform waar adviseurs van RVO actief aan deelnemen om partijen in de markt zo goed mogelijk te ondersteunen. Bent u niet op de Energievakbeurs aanwezig dit jaar? Schrijf u dan vanaf 4 oktober in via het Energieplein20.

Plan uw afspraak in met een RVO adviseur

Heeft u vragen over BENG? Op de Energievakbeurs kunt u een afspraak maken met een RVO adviseur die u kan adviseren over uw specifieke situatie. Plan uw afspraak.

Graag tot ziens op de Energievakbeurs?

Foto: istock/innax

Facebooktwitterlinkedinmail