Aanvragen SDE subsidie najaarsronde 2019

Aanvragen SDE subsidie najaarsronde 2019

Vanaf 29 oktober is er een nieuwe mogelijkheid om aanspraak te maken op de zogeheten SDE+ (Stimuleringsregeling Duurzame Energie) subsidie. Een interessante regeling als u overweegt uw gebouwen te verduurzamen door zelf zonne-energie te produceren. Het verkort namelijk de terugverdientijd van de investering.

De regeling wordt in 2020 herzien én minder gunstig, dus een aanvraag voor deze najaarsronde is aan te raden.

Vergoeding gedurende vijftien jaar

Met de SDE subsidie stimuleert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening in Nederland. De regeling is bedoeld voor bedrijven, instellingen en non-profit organisaties die zelf duurzame energie willen produceren. Bij toekenning wordt het verschil tussen de kostprijs van grijze (fossiele) energie en die van duurzame energie vergoed over een periode van vijftien jaar.

Dien uw aanvraag op tijd in

Het aanvragen van de SDE subsidie kan vanaf 29 oktober 09.00 uur. De sluitingsdatum is 14 november 17:00 uur. Let wel, de belangstelling is groot en hier geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wacht dus niet te lang als u een subsidieaanvraag overweegt. INNAX kan u op weg helpen met het uitvoeren van een zonnepotentieel scan en begeleiding van de aanvraag.

Laat uw gegevens achter en download de SDE infographic met de voordelen en aanvullende mogelijkheden ten aanzien van zonne-energie.

INNAX ontzorgt en regelt de financiering

Wij helpen onze klanten dagelijks met het opwekken van duurzame energie en het organiseren van financiering. INNAX helpt u graag met het begeleiden van een succesvolle SDE subsidie aanvraag.
Dat doen we in vier fases, welke dat zijn leest u hier.


Facebooktwitterlinkedinmail