‘Bouwen aan het huis van de toekomst’

19-10-2017

Jörgen Waagenaar van INNAX vertelt in Doe Maar Duurzaam waarom mensen juist wel duurzaam moeten renoveren ipv slopen.

INNAX geeft Wonderwoods energie

19-10-2017

Na de Italiaanse en Chinese wereldsteden Milaan en Nanjing krijgt ook Utrecht een ‘verticaal bos’. INNAX gaat zowel de energievoorziening als het energiemanagement verzorgen.

Duurzame Energie voor woontorens Zuidas

10-10-2017

Vanaf december 2014 is het project van Royaal Zuid in ontwikkeling. INNAX levert daarvoor een totaalpakket in de vorm van een Energie BV. Daarmee ontzorgt INNAX, als beheerder van dit systeem, de bewoners van deze duurzame woningen.

De Introductie van Energiedoorbelasting

09-10-2017

De ontwikkeling van EMS. Het Energiemanagementsysteem (EMS) dat de energiedoorbelasting inzichtelijk moet maken.

Inspiratiemiddag 9 november | Energie in beweging

05-10-2017

Een toelichting op de plenaire sessie “Samen naar een duurzaam verwarmde gebouwvoorraad zonder aardgas?” door Hans Schneider (Alliander)

DAG VAN DE DUURZAAMHEID

03-10-2017

Op zaterdag 7 oktober tussen 12 en 16 uur, organiseert ‘Samen Duurzaam Veenendaal’ op en rond het stadsstrand in het centrum van Veenendaal een duurzaamheidsmarkt. INNAX is erbij.

Verslag inspiratiemiddag “Op weg naar een energieneutrale woningvoorraad”

02-10-2017

Speciaal voor professionals werkzaam bij woningcorporaties en residentieel vastgoed beheerders, organiseerde INNAX op 26 september haar jaarlijkse inspiratiemiddag. Het centrale thema was: ‘Op weg naar een energieneutrale woningvoorraad’.

INNAX ontvangt hoge klantwaardering!

25-09-2017

Onze dienstverlening testen we op kwaliteit door onze klanten een korte enquête van de Net Promoter Score methodiek (NPS) in te laten vullen. Een goed inzicht om concrete stappen te maken om de kwaliteit van onze dienstverlening te blijven verbeteren.

Mooie GRESB-score voor INNAX klanten

19-09-2017

Twintig fondsen, door INNAX begeleid, hebben een stijging in hun GRESB-score gerealiseerd. Vier fondsen zijn zelfs eerste in hun (inter)nationale categorie geëindigd.